top of page
Dhondt Cedric

Uw interieur, bureau, dressing of badkamermeubel maken wij op maat voor u!

Een ervaren schrijnwerker-timmerman met passie voor maatwerk

Is massaproductie niet aan u besteed? En weet u anderzijds perfect hoe uw ideale tafel, stoel of dressing er moet uitzien? Dan komt het erop aan om een creatieve en betrouwbare partner te vinden die uw meubel op maat kan maken. En dan ligt de oplossing voor de hand: Dhondt Cedric is net de vakman die u nodig heeft.

Dhondt Cedric

Bij Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke hebben wij alle technieken van houtbewerking onder de knie. Daarenboven beschikken we over de nieuwste houtbewerkingsmachines en een onuitputtelijke creativiteit.

Wilt u een badkamermeubel dat perfect in uw badkamer past? Of een bureau dat u voldoende ruimte biedt om uw werk te doen? In samenspraak met u creëren we een uniek meubelstuk op maat dat u nog lang zult koesteren.

Dhondt Cedric

Dressings en inbouwkasten op maat

Wij zijn ook uw specialist bij uitstek als u opbergruimte in uw huis mist. Met ons ervaren schrijnwerkersoog zien wij vaak nog een opportuniteit om hier een op maat gemaakte inbouwkast en daar nog een handig wandrek te plaatsen. Zelfs in kleine hoekjes en smalle gangen, onder een trap of onder het schuine dak.

Maar onze knowhow komt maximaal tot uiting als u ons vraagt om een dressing te realiseren. We bespreken graag al uw wensen en vullen uw dressingruimte precies in zoals u hem voor ogen had. Met de juiste kastindeling en de voor u nuttige verhouding van hanggedeelten en legplanken. Zodat u er alle kledij maar eventueel ook bed- en badlinnen netjes in kwijt kunt. We stellen u eveneens diverse mogelijkheden voor uitvoering en afwerking voor: houtsoorten en kleuren, deuren en lades, deurbeslag enz.

Wat ook uw voorkeur is, we leveren u gegarandeerd de gedroomde dressing af die helemaal aan uw verwachtingen beantwoordt.

Dhondt Cedric

MEER WETEN HOE WE UW MEUBEL OF DRESSING OP MAAT KUNNEN MAKEN?

Wend u dan tot Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke. Hij vertelt er u graag alles over!

Dhondt Cedric

Uw meubelmaker voor meubelen en inbouwkasten op maat

bottom of page