top of page
Dhondt Cedric

Een carport, tuinhuis en poolhouse van Dhondt Cedric voor comfort en plezier buitenshuis

Bescherming van uw goederen en uw privacy

Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke wil u ook het leven gemakkelijk maken. Zelfs buiten rond uw huis. Met onze ervaring en vakkennis zijn wij uw uitgelezen partner voor de bouw van alle houten constructies die u van nut kunnen zijn op uw oprit of in de tuin. Cedric heeft alle skills in huis om aan uw wensen te voldoen. Of het nu gaat om de bescherming van uw goederen tegen weer en wind of om indiscrete blikken van buitenaf te weren.

Denk maar:

Een houten luifel voor de voordeur

Een carport voor uw wagen

Een praktische fietsenstalling

Een houten afdak voor uw houtopslag en vuilbakken

Houten tuinafscheidingen

...

Dhondt Cedric

Leve het buitenleven

Maar wij willen ook ons steentje bijdragen aan ontspanning en plezier in uw leven. Houdt u van tuinieren? Brengen uw kinderen hun dagen buiten door zodra het weer het toelaat? Heeft u een zwembad in de tuin? Dan heeft u voldoende plaats nodig om alle tuingereedschap, speelgoed en tuinmeubilair netjes op te bergen. En dan is ons bedrijf weer aan zet!

Bij Dhondt Cedric bent u aan het goede adres voor tuinhuizen en poolhouses, inclusief een aangenaam terras, de terrasoverkapping én de tuinmeubelen. Wij komen graag bij u ter plaatse om uw plannen te bespreken en om ze vorm te geven. We luisteren naar uw verwachtingen en behoeften. We stellen u alle mogelijkheden voor qua afmetingen, materialen en houtsoorten. En op basis van uw keuze bezorgen we een ontwerp en een gedetailleerde offerte. Pas daarna kunnen de werken van start gaan. Want wij doen namelijk het hele plaatje vanaf het ontwerp over de bouw tot en met de afwerking.

Dhondt Cedric

NOOD AAN EEN GERIEFLIJK TUINHUIS? OF WILT U WERK MAKEN VAN DIE CARPORT, DAT TERRAS OF EEN POOLHOUSE WAARAAN U AL EVEN DACHT?

Maak dan een afspraak met Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke. Wij zijn tot uw dienst in de ruime regio rond Gent voor deskundig advies en een gratis offerte.

Dhondt Cedric

Puur vakmanschap voor een poolhouse of carport op maat

bottom of page