top of page
Dhondt Cedric

Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk voor uw dakgoten en dakoversteken in regio Merelbeke

Totaalconcept voor herstellen en vernieuwen van dakgoten en dakoversteken

Lekt uw dakgoot of wilt u deze in een nieuw jasje steken? Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke biedt daarvoor een totaalconcept waarbij we uw dakgoot herstellen en deze bovendien een nieuwe uitstraling geven. Om toekomstige problemen te vermijden bij de eerste regenbui plaatsen we een nieuwe afvoerbuis en regenpijp in EPDM of zink, afhankelijk van uw wensen. Ook uw dakgoot vernieuwen we volledig. Als schrijnwerker kunnen we tevens uw hanggoten of bakgoten bekleden met hout, waardoor deze een mooie natuurlijke uitstraling krijgt.

Dhondt Cedric
Dhondt Cedric

Bekleden van dakoversteken in hout

Niets zo mooi als een dakoversteek in houtlook. Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke is gespecialiseerd in de bekleding van dakoversteken. Daarvoor kiezen we over het algemeen voor hout. Meer bepaald massief hout, zoals padoek en arfrormosia omwille van hun hardheid. Dat zorgt voor voldoende stevigheid om een duurzaam resultaat te garanderen. We bieden ook een goedkopere houtsoort met Thermowood ayous.

Zoekt u een alternatief voor hout? Ook dat kunnen we aanbieden met Trespa en Rockpanel. Trespa bestaat uit verschillende lagen die bestaan uit papierpulp dat onder hoge druk wordt samengeperst. Daardoor verliest het zijn natuurlijke element niet, terwijl de toplaag van kunststof onderhoudsvriendelijkheid verzekert. Omdat het gaat om samengeperst papierpulp is het beter bestand tegen water dan gewoon massief hout. Ook Rockpanel is een uitstekend alternatief en biedt heel wat mogelijkheden naar kleuren toe. Deze panelen bestaan uit geperst steenwol van basalt.

Dhondt Cedric

MEER WETEN OVER BEKLEDEN VAN DAKGOTEN EN DAKOVERSTEKEN? 

Neem contact met ons op.

Dhondt Cedric

Uw vertrouwen waard voor vinyl-, laminaat- en parketvloeren

bottom of page