top of page
Dhondt Cedric

Binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk volgens de regels van de kunst

Verzorgd houtwerk binnenshuis

Als u ergens binnenkomt, dan neemt u onwillekeurig het interieur in u op. Over smaken en kleuren valt niet te twisten, dat is zo. Maar aan de afwerking ziet u wel meteen of er een vakman aan het werk geweest is. Bij Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk uit Merelbeke staat dat buiten kijf!

Wij zijn uw aanspreekpunt voor binnenschrijnwerk dat tot in de puntjes verzorgd is. Dat uit zich ten eerste in onze binnenhuisinrichting. Wij zorgen voor de volledige afwerking en inrichting van uw keuken, badkamer, bureau en zolder. Volgens uw specifieke noden. Daarom is ons schrijnwerk altijd zuiver maatwerk! Maar ook voor uw binnendeuren en perfect aansluitende deurlijsten is Dhondt Cedric uw man.

Dhondt Cedric

Buitenschrijnwerk om mee uit te pakken

Buitenschrijnwerk is inderdaad het eerste visitekaartje van Cedric. Bovendien draagt het bij tot de uitstraling van uw huis. U kunt op ons een beroep doen voor de plaatsing van ramen en deuren, van (voorzet)rolluiken, met manuele of elektrische bediening. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in gevelbekleding en de afwerking van dakgoten en dakranden met het materiaal van uw keuze. We werken uiteraard met hout maar ook met pvc, Rockpanel en Trespa.

De laatste twee materialen zijn tegenwoordig erg in trek. Rockpanel is een natuurlijk product op basis van basalt. Het is duurzaam en brandveilig en bestaat in diverse kleuren, zelfs met houtlook. Trespa is dan weer een heel sterk kunststofproduct, ook beschikbaar in verschillende kleuren, weersbestendig en kleurvast. Beide producten bieden dus heel wat creatieve mogelijkheden.

Dhondt Cedric

Daktimmerwerken, snel en professioneel uitgevoerd

Tenslotte kunt u bij Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk terecht voor alle kleine daktimmerwerken. En dat kan wel eens van pas komen! Cedric is uw redder in nood als u een lek of schade vaststelt aan uw dak, uw dakgoten of uw afvoerbuizen. Afhankelijk van het seizoen moeten dergelijke werken meteen of toch zo snel mogelijk uitgevoerd worden. Reken dan gerust op ons: wij repareren het timmerwerk, doen alle lood-en zinkwerken, herstellen en/of vernieuwen uw afvoerbuizen. Uw dak is zo weer als nieuw!

Dhondt Cedric

OP ZOEK NAAR EEN ERVAREN SCHRIJNWERKER VOOR UW NIEUWBOUWPROJECT OF VERBOUWING?

Neem contact op met Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke. Wij vernemen graag wat uw plannen zijn en maken een vrijblijvende offerte op.

Dhondt Cedric

Uw schrijnwerker voor binnenhuisinrichting, gevelbekleding en daktimmerwerk

bottom of page