top of page
Dhondt Cedric

Gyprocwerken & Zolderrenovatie Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk (Merelbeke)

Plaatsing van valse wanden en plafonds

Wellicht weet u dat er met Gyproc heel wat projecten kunnen gerealiseerd worden. Er zijn oneindig veel mogelijkheden, zowel voor nieuwe woningen als voor oude huizen die een grondige opknapbeurt vragen. 

De eerste toepassing waar u ongetwijfeld aan denkt, zijn de valse wanden en de verlaagde plafonds. De gipskartonplaten van Gyproc zijn inderdaad uitermate geschikt om uw huis weer een frisse look te geven. Bovendien kunt u de indeling van uw huis veranderen in functie van uw behoeften. Zo is het met Gyproc perfect mogelijk om een grote ruimte op te splitsen in twee aparte vertrekken.

Dhondt Cedric
Dhondt Cedric

Volledige zolderafwerking, van de isolatie tot de schilderwerken

U kunt Dhondt Cedric uit Merelbeke ook zonder enig probleem inschakelen als u van uw zolder een gebruiksklare slaapkamer, hobbyruimte of thuiskantoor wilt maken. En dan hebben we het over alles wat daarbij komt kijken.

Ons eerste werk is uw zolder degelijk isoleren zodat u geen warmte verliest via het dak. Maar we vergeten ook de vloerisolatie niet. We werken de volledige ruimte vervolgens af met Gyproc platen. Daarbij schenken we veel aandacht aan meermaals plamuren en schuren. Zo worden uw muren plafond perfect egaal. Want enkel zo kunnen we u een feilloze eindafwerking garanderen: behangen - met vliesbehang bijvoorbeeld - of schilderen. Aan u de keuze, wij klaren de klus!

Het spreekt voor zich dat u voor de aanvang van de werken van ons een duidelijke prijsopgave krijgt voor het hele project. U hoeft dus geen onaangename verrassingen te vrezen. Alles staat vooraf vast en op papier.

Met Gyproc zijn er mogelijkheden zat! Overweeg het zeker als u gaat bouwen of renoveren. Gyprocplaten zijn makkelijk en snel te verwerken en geven een mooi eindresultaat.

Dhondt Cedric
WILT U UW ZOLDER GEBRUIKSKLAAR LATEN MAKEN? OF HEEFT U ANDERE GYPROCWERKEN UIT TE VOEREN? 

Bij Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk horen we het graag. Geef ons een korte beschrijving van uw project via het contactformulier. We geven u met plezier alle info een gratis offerte!

Dhondt Cedric

Uw specialist voor alle Gyprocwerken in Oost-Vlaanderen

bottom of page