top of page
Dhondt Cedric

Vakkundige plaatsing van laminaat-, parket- en vinylvloeren in regio Gent en verder

Laminaat, parket en vinyl, zo voor u geplaatst

Heeft u een mooie laminaatvloer gekocht maar ontbreekt het u bij nader inzien aan tijd of zin om hem zelf te leggen? Geen nood! Dat kunt u met een gerust gemoed aan Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk uit Merelbeke overlaten.

Cedric heeft veel ervaring met het leggen van vloeren en hij beperkt zich niet tot laminaat alleen. U kunt ons bedrijf aanspreken voor de plaatsing van verlijmde of zwevende vinyl-, laminaat- en parketvloeren. Als u dat verkiest, voorzien we ook een ondervloer of een geluiddempende isolatielaag. Die laatste is zeker aangewezen als we de vloerbekleding op een verdieping dienen te leggen. Maar bovenal interessant voor u is dat u bij ons de keuze heeft tussen een gedeeltelijke service – enkel de plaatsing dus – en de volledige ondersteuning, van advies over aankoop tot en met de plaatsing van vinyl, laminaat of parket.

Dhondt Cedric
Dhondt Cedric

Oog voor detail en nauwgezette afwerking

Bij alles wat hij doet, wil Dhondt Cedric eer van zijn werk halen. En daar doet u voordeel mee. Want wij gaan zorgvuldig te werk. Dat wil ten eerste zeggen dat wij de ruimte minutieus opmeten en uw vloer zo leggen om een minimaal verlies van materiaal te hebben. Bovendien houden we rekening met de juiste uitzettingsvoegen die verschillen van materiaal tot materiaal. En tenslotte werken we uw vloerbekleding tot en met de plinten af. Of dat nu laminaat- of parketplinten zijn. Of schilderplinten.

Één ding staat vast: u krijgt van ons steevast een perfect gelegde vloer, zoals u van een stielman mag verwachten.

Dhondt Cedric

OVERWEEGT U OM EEN NIEUWE VLOERBEKLEDING TE LEGGEN? TWIJFELT U TUSSEN LAMINAAT, VINYL OF PARKET? 

Aarzel dan niet om Dhondt Cedric Timmer- en Schrijnwerk in Merelbeke te contacteren via mail, telefonisch of via het contactformulier. We helpen u graag verder met info en advies.

Dhondt Cedric

Uw vertrouwen waard voor vinyl-, laminaat- en parketvloeren

bottom of page